Onlangs heb ik de Intuïtie Challenge van Simone Levie. Een aanrader voor iedereen die  zijn of haar eigen drijfveren wil ontdekken. Maar holy moly, wat zet dat veel in gang. En ik wil niet meer terug! Kan bijna niet meer. Maar het voelt zó raar om gewoon maar ingevingen te volgen zonder er al teveel over na te denken. Gewoon gaan doen omdat je erin gelooft. Ongeacht of je het geld ervoor hebt en de kunde. Die eerste stap kan iedereen maken. 

Er zijn inmiddels al twee ideeën geboren die zeker tot wasdom zullen komen. Een is een boek. De ander een event. Een festival. Een inspiratiefestival voor ouders, opvoeders en onderwijs over hoe het anders kan. ‘Make a Change’ noem ik het. En mijn bureau dat erbij hoort, heet ineens Tante Pollewop. Je verzint het niet, maar het lijkt allemaal te kloppen voor mij. 

Dus na het wakker worden, zet ik meteen de plannen grof op papier. Mijn lieve man, cq mijn nuchtere geweten, stelt alle vragen die ik normaal ook gesteld zou hebben. Alle beren passeren de weg. Maar op dit moment kan ik ze niet zien. En als ze komen, maak ik er knuffelberen van. Omarmen in liefde en dan loslaten. Om vervolgens verder te gaan op dit pad wat zich nu ontvouwt. Het gaat mijn verstand te boven dat je via zo’n online challenge met filmpjes, een werkboek en mooie meditaties zover kunt komen in zo’n korte tijd. 

De energie die ik voel bij de plannen is immens en oneindig. Geen idee waar het me gaat brengen. Of wat het precies moet worden. Ik ga mijn hart volgen en de juiste mensen om me heen verzamelen die hetzelfde geloven. Als je leeft vanuit liefde en overvloed, kom je nooit tekort. Er is zoveel te geven en te delen. Daar ga ik maar eens mee beginnen. En dan bekijk ik over een jaar waar deze bijzondere weg me naartoe heeft gebracht. Ik hoop daar vele van jullie ook nog steeds te zien. Jullie zijn van harte welkom op mijn pad. 

Buen Camino. 

Advertenties